Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Καλώς ήρθατε!

Γεια σας!!
Καλώς ήρθατε στο μπλογκ μας! Λοιπόν, αρχικά να συστηθούμε, είμαστε μια παρέα κοριτσιών από τη Θεσσαλονίκη και σπουδάζουμε όλες μαζί στο τμήμα της Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ με μπόνους εμφανίσεις από την Αρχαιολογία.
Πιο κάτω θα δείτε λεπτομέρειες για την κάθε μία από εμάς αλλά για τώρα να σας πούμε δυο λόγια για το περιεχόμενο του μπλογκ!!

Είμαστε εδώ για να σας συντροφέψουμε σε κοριτσίστικες νύχτες (αλλά και μέρες). Απορίες, ιστορίες, ερωταπαντήσεις είναι κάποιες από τις ενότητες που θα βρείτε εδώ, κάθε μέρα από ΔΕΥΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ θα ανεβαίνει ένα καινούργιο ποστ με ενδιαφέρουσες πληροφορίες και λεπτομέρειες για θέματα που μας απασχολούν όλες στον κόσμο των κοριτσιών!

Ελπίζουμε να περάσετε όμορφα και να μας ακολουθήσετε σε αυτήν την περιπέτεια! Περιμένουμε τα σχόλιά σας στις αναρτήσεις αλλά και σε mail.

ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Ή ΑΝΤΟ

Ηλικία: 18 (για λίγο ακόμα!)

Ενδιαφέροντα: θέατρο, ταξίδια, σινεμά, ατελείωτες ώρες παρακολουθώντας σειρές, βόλτες και ύπνοοοοοος

Λίγα λόγια για αυτήν: Τοξοτάκι από τα λίγα... wannabe ηθοποιός σημαίνει φως και τα σχετικά... Ααα και το τραγουδίστρια δε μας χαλάει...! Φίλος της γυμναστικής πλέον μόνο ως όνειρο σε ένα παράλληλο σύμπαν και πειραχτήρι του καλού καιρού!

Η ΝΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ


Ηλικία: 18 (και αυτή το ίδιο!)

Ενδιαφέροντα: Γατιαααά, κούλι-κούλικαα. Διάβασμα, από εδώ θα λείπουν οι ταινίες αλλα όχι οι βόλτες και οι κουβεντούλες με την παρέα!

Λίγα λόγια για αυτήν:  Το σίγουρο είναι πως εάν την έχετε ακούσει να γελάει θα τη θυμάστε! Τα ποστ με τις περισσότερες φιλοσοφίες θα είναι κατα πάσα πιθανότητα δικά της! Μαντηλάκια κολώνιες σαπουνάκια βρίσκονται κάπου κοντά της!

ΑΛΕΞΙΑ (ΕΛΚΕ ΒΑΣΙΚΑ)

Ηλικία: 19

Ενδιαφέροντα: Οτιδήποτε καλλιτεχνικό και γω μέσα, άμα έχει και γατιά ακόμη καλύτερα! :3 Που και που βλέπω και καμιά σειρά!

Λίγα λόγια για αυτήν: Εμμ τι να πω εδώ; Μ' αρέσει να ζωγραφίζω (και στο πρόσωπό μου εκτός από χαρτί), να χορευοτραγουδοπαίζω αλλά ακόμη μόνο μέσα στο σπίτι μου (και λίγο έξω από αυτό!). Υπάρχουν βέβαια κάποια μικράαα κολλήματα με κάνα δυο τραγουδιστές! (Demi Lovato και Ed Sheeran ας πουμε...) Η Όλγα είναι η μεγάλη μου αδελφή!


ΟΛΓΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ


Ηλικία: 22 (η μεγαλύτερη)

Ενδιαφέροντα: Εάν δεν υπάρχει κοντά κάτι αρχαίο να σκαλίσει και να ανακαλύψει τότε βλέπει σειρές και ταινίες! Τα χομπι της επίσης περιλαμβάνουν και την ανακαίνιση του δωματίου της (μια φορα το μήνα...)

Λίγα λόγια για αυτήν: Αρχαιολογία και ταξίδια, ο συνδυασμός για να φτάσεις στην καρδιά της! Λατρεύει τη θάλασσα και τις καλοκαιρινές διακοπές. Αν μπορούσε θα γινόταν εθελόντρια σχεδόν σε κάθε ομάδα που τη χρειάζεται! Είναι και η αδελφή της Αλεξίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

@Way2themes

Follow Me