Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΝΙΚΟΣ

Βρήκα αυτό το "κόμικ" στο tumblr και ήθελα πολύ 
να το μοιραστώ μαζί σας.



Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, νομίζει πως είσαι ντροπαλή/ός όταν του λες "Μπορείς να παραγγείλεις εσύ;" ή "Θα πάρεις εσύ τηλέφωνο;" κ.τ.λ.
Το συγκεκριμένο σχέδιο προσωπικά για μένα αποτυπώνει πολύ εύστοχα τέτοιες καταστάσεις. Ο παράλογος φόβος του τι μπορεί να σου πει το άτομο στην άλλη πλευρά του τηλεφώνου και της πιθανότητας να παραγγείλεις κάτι λάθος και να πρέπει να το διορθώσεις...
Δυστυχώς δεν έχω την τέλεια συμβουλή, δεν έγραψα για αυτό το σημερινό ποστ, νομίζω όμως πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου. Έχω χάσει πολλά εξ αιτίας των παραπάνω συναισθημάτων, εμπειρίες και ευκαιρίες, σημαντικά και ασήμαντα, τα οποία θα μπορούσα να είχα κάνει και μόνη μου (κι όμως!!). Κάποια στιγμή όμως συνειδητοποιείς πως κανένας δε θα ασχοληθεί γιατί όλοι έχουν τα δικά τους προβλήματα και σίγουρα κάτι τέτοιο φαντάζει σε πολλούς γελοίο... Εάν όμως βρεθεί κάποιος που θέλει να σε δει ολοκληρωμένο και αυθεντικό παρ το ως στήριγμα, ως μια αφορμή να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες αυτές. Όχι όμως ως λόγο, ο λόγος να γίνεις ευτυχισμένος ας είσαι εσύ.
Αυτά είχα να πω σήμερα, ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό κειμενάκι, πείτε μου τη δικιά σας άποψη ή εμπειρία! Φιλιά! 
-Αλεξία

2 σχόλια:

Blogger news

@Way2themes

Follow Me