Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Κυνηγαμε την ευτυχια σα να ειναι ενα απιαστο ονειρο, ενω εκεινη βρισκεται μεσα μας, σε μικρες καθημερινες στιγμες....Στιγμες που ισως κρατανε λιγο, αλλα αν τις εκτιμησουμε θα γινουμε πραγματικα ευτυχισμενοι... αυτο ειναι το σημαντικο, να μαθεις να εκτιμας αυτο που εχεις....και ξερεις γιατι?? γιατι αλλοι παλευουν να το αποκτησουν...

    Φυσικα μιλαω ΚΑΙ για το πιο απλο πραγμα....την υγεια....αλλοι αγωνιζονται για να κρατηθουν στη ζωη και εσυ τι κανεις?? γκρινιαζεις, κλεινεσαι στον εαυτο σου και βαζεις τον εαυτο σου πανω απ ολα....ασχημο πραγμα να εχεις διπλα σου ολα τα καλα του κοσμου και να μην τα εκτιμας μα πανω απ ολα να μην τα αναγνωριζεις....ασχημο πραγμα να μην εκτιμας το γεγονος οτι σημερα ξυπνησες ζωντανος!

    Διασκεδασε, περνα καλα σαν να μην εχει τελειωμο η χαρα, σα να οδευεις σε ενα πλοιο με προορισμο το αγνωστο, με προορισμο το νησι της ομορφιας, της ξεγνοιασιας και της ανεμελιας....ριξε μια ματια γυρω σου....ανθρωποι απλοι, ονειρα απραγματοποιητα, φοβος για το αγνωστο..... και θα  μου πεις ε και??τι κανουν?? αυτο που προσπαθουν να κανουν ειναι να ξεπερασουν τα εμποδια της ζωης γιατι καθε εμποδιο ναι μεν σου βαζει τρικλοποδια αλλα απο την άλλη σε εκτοξευει, σου δινεις ωθηση να παρεις τα πανω σου και να πηγαινεις ολο και πιο ψηλα....σε ταρακουνα για τα καλα, σου δινει στηριγμα για να σταθεις ορθιος  και προσηλωμενος στο στοχο σου ώστε να περνας καλα και να φερνεις εις περας καθε ειδους προβληματα..!!!

    Αρα λοιπον μπορουμε να ονειρευομαστε ή χανουμε το θαρρος μεχρι τελευταια στιγμη??Ασφαλως ολοι κανουμε ονειρα, ολοι εχουμε σκεφτει κατι πιο απιθανο κατι πιο μαγικο ή εν τελει κατι το οποιο λαχταραμε.....Ισχυει αυτο που λεμε ''η ελπιδα πεθαινει τελευταια''.....ή μηπως εμεις τη σκοτωνουμε ενω προπορευομαστε με σιγουρια οτι θα πεθανει??παυω να ονειρευομαι σημαινει παυω και να ελπιζω, παυω να περιμενω κατι…..αρα εχω εξ ολοκληρου την δικη μου πεποιθηση ότι εκεινο ή το δεινα δε θα επιτευχθει….

    Δε θα ηταν πιο ωραιο να ονειρευομαστε χωρις περιορισμους κ να κανουμε τα ονειρα μας πραγματικοτητα???σιγουρα ναι….αλλα παντα μεσα μας υπαρχει και θα υπαρχει ο φοβος του απραγματοποιητου συμφωνα με τον οποιο καλουμαστε από πριν να λαβουμε υπ οψιν για να μην βρεθουμε προ εκπληξεως…είναι καλο μεχρι εκεινο το βαθμο που δεν ''καταπαταται’’ η ελευθερια του ονειρου, η ελευθερια του να εισαι ανθρωπος….


     Ας ζησουμε ολοι ελευθερα….ας παραμεινουμε ανθρωποι εχοντας κάθε δικαιωμα να περναμε καλα…..κανενας δε θα μας εμποδισει να ονειρευομαστε εφ οσον κ εμεις οι ιδιοι επιδιωκουμε να επεκτεινουμε τη φαντασια μας….ας οδευουμε σε μια ζωη γεματη στοχους και ονειρα…..εξαλλου αυτή τη σημασια εχει η λεξη ΑΝΘΡΩΠΟΣ να περπατα με ψηλα το κεφαλι και να αντιμετωπιζει όλα τα προβληματα….αλλιως που ξερουμε? μπορει να ειμασταν και ερπετα και να μην αντιμετωπιζαμε κάθε ειδους δυσκολια αλλα να τις δεχομασταν παθητικα...


Επεστρεψα μετα απο καιρο,
φιλια, Νάσια
<3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

@Way2themes

Follow Me