Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Μια εκδρομή στην πόλη σου!

Γεια σας κορίτσια
Σήμερα αποφάσισα να γράψω για εκδρομές! Αλλά όχι και πολύ μακριά, μέσα στην ίδια την πόλη μας!!

Προσωπικά είμαι από τη Θεσσαλονίκη και μπορώ να πω ότι έχω πάει στον Λευκό Πύργο, αλλά ποτέ δεν έχω ανέβει στα κάστρα, για τα κάστρα! Έχω πάει σε συναυλίες, σε ταβέρνες, δεν έχω πάει όμως να τα δω ως ένα μνημείο, όπως πχ κοιτούσα με τεράστια προσοχή τα κάστρα στην Ασίζη της Ιταλίας!

Αυτό που θέλω να πω είναι πως μία εκδρομή μέσα στην πόλη μας είναι εφικτή! Αρκεί να γίνουμε "τουρίστες", να κατεβούμε στο κέντρο με φωτογραφική μηχανή και να βγάλουμε τόσες φωτογραφίες λες και δεν πρόκειται να ξαναβρεθούμε εκεί! Ετοιμάστε με τις φίλες σας έναν περίπατο από μνημεία σε αξιοθέατα κ.ο.κ, είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε τέλεια! Ψάξτε σε χάρτες ιστορικά σημεία της πόλης σας και διαβάστε για αυτά, διοργανώστε έτσι μια μικρή εκδρομή στον παρακάτω δρόμο!

Δώστε ευκαιρίες σε κάθε γωνία της πόλης σας, του χωριού σας και αυτά θα σας ανταμείψουν με υπέροχα τοπία και εικόνες που ενώ είναι δίπλα σας δεν τις βλέπετε!

Ρίξτε μια ματιά στο Internet και θα βρείτε σίγουρα κάποια ιστοσελίδα της περιοχής σας και της πόλης σας. Θα αφήσω παρακάτω ιστοσελίδες για την δική μου περιοχή οπότε οι συμπολίτισσες να τις τσεκάρουν!

http://oasth.gr/ Για να μαθαίνετε πρώτες τα νέα και να βρίσκετε ανά πάσα στιγμή την κατάλληλη διαδρομή που χρειάζεστε. Επίσης μπορείτε να βλέπετε και σε πόσα λεπτά φτάνει το λεωφορείο που χρειάζεστε!
http://prosforesthessalonikis.blogspot.gr/ Για να βρίσκετε προσφορές σε ό,τι ψάχνετε!
http://kanokratisi.gr/ Για να κάνετε.... κρατήσεις! 
http://saloniki.org/ Για πολλά πολλά νέα και πληροφορίες!
http://www.vgainoexo.gr/ Για όσες θέλουν να το ρίξουν έξω!
http://forfree.gr/ Ε γιατί έχουμε και λίγο άδειες τσέπες!
http://www.biscotto.gr/ Επίσης νέα και εκδηλώσεις!
http://alterthess.gr/ Για να βρείτε νέα και εναλλακτικά θέματα!

Αυτά από εμένα, ό,τι ακόμη βρω θα το προσθέσω! Πείτε και σεις όσες γνωρίζετε και επίσης εάν έχετε γυρίσει ποτέ την πόλη σας σαν "ξένη".
Φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

@Way2themes

Follow Me