Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Camping :)


Εάν θέλετε χαλαρές και οικονομικές διακοπές η καλύτερη λύση είναι το camping!!! Σίγουρα δεν είναι για όλους αλλά από την εμπειρία μας σας υποσχόμαστε πως με καλή παρέα και διάθεση θα περάσετε τέλεια.

Σκέφτηκα λοιπόν να σας διευκολύνω με τις δικές μου προτάσεις ανάλογα με τις διαθέσεις σας:

Ποσείδι: Αναλόγως με την περίοδο που θα πάτε το φοιτητικό camping μπορεί να είναι ή και να μην είναι για εσάς. Εάν θέλετε χαμό και κόσμο να πάτε στα πρώτα σαββατοκύριακα και τον 15αύγουστο. 
Υπερβολικά πολύς κόσμος και σίγουρα δεν είναι για το χαλαρό της κατάστασης. Προσωπικά προτιμώ άλλες περιόδους με καθαρά μπάνια και παραλία :p (Χαλκιδική, πρώτο πόδι)

Αρμενιστής: Από τα ακριβά camping, προσφέρει όμως πολλές δραστηριότητες και υπέροχη παραλία. Έχει παροχές όπως ρεύμα και νερό (ναι... δεν είναι πάντα στη λίστα!)
Κατάλληλο για μεγάλη παρέα που όντως έχει όρεξη για camping. (Χαλκιδική, δεύτερο πόδι)

Πλατανίτσι: Εδώ έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις, οργανωμένο ή ανοργάνωτο. Η πρώτη επιλογή παρέχει συγκεκριμένο χώρο στον camper με ρεύμα και νερό για τη διαμονή του. Ενώ η δεύτερη είναι για τους πιο φανατικούς του σπορ. Η μόνη παροχή είναι το νερό, αλλά η παραλία είναι τ-έ-λ-ε-ι-α.  (Χαλκιδική, δεύτερο πόδι) (εδώ δεν υπάρχει ούτε site)

Μιτάρι: Εδώ η κατάσταση είναι άκρως οικογενειακή. Παροχές έχει, όπως ρεύμα και νερό, αλλά και ένα μπαρ το οποίο όμως δεν πολυγεμίζει λόγω των οικογενειών με μικρά παιδιά που επιλέγουν το συγκεκριμένο camping. (Χαλκιδική, δεύτερο πόδι)

Καλαμίτσι: Κι εδώ είναι πιο οικογενειακά. Είναι από τα καλύτερα camping καθώς παρέχει πέρα από νερό (ζεστό/κρύο όλη μέρα) και κοινόχρηστα πλυντήρια κ κουζίνες. 
(Χαλκιδική, δεύτερο πόδι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

@Way2themes

Follow Me